Even Voorstellen!!!

Wij zijn een gepassioneerd team van vrijwilligers die zich inzetten om een onvergetelijk evenement te creëren aan het einde van de zomervakantie. KVW Eerde, wat staat voor Kindervakantiewerk Eerde, is een stichting die al jarenlang een traditie in stand houdt in de regio. Gedurende drie dagen transformeren we het terrein tot een bruisende plek vol plezier, avontuur en samenzijn voor kinderen van verschillende leeftijden.

Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers met diverse achtergronden en vaardigheden, maar één ding hebben we gemeen: onze toewijding aan het creëren van een fantastische ervaring voor de kinderen uit Eerde. Van het plannen van creatieve activiteiten tot het zorgen voor de veiligheid en het welzijn van alle deelnemers, ons team staat altijd paraat om er een geweldig evenement van te maken.

Of je nu een ouder bent die op zoek is naar een leuke en leerzame ervaring voor je kinderen, of een vrijwilliger die graag zijn steentje wil bijdragen aan de gemeenschap, bij KVW Eerde ben je altijd welkom. Samen bouwen we aan een evenement waar we trots op kunnen zijn en dat nog vele generaties zal inspireren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij KVW Eerde en samen herinneringen te maken die een leven lang meegaan!

Team KVW